Mousse Özön

about-me

 



Bonit’Art TIPP:
A sütés otthon is folytatódhat, hiszen az elsajátított technikákkal kedvedre készíthetsz csokoládé vagy gyümölcsalapú mousse-okat akár csak Franciaországban.

Vásárolj ajándékutalvánt a személyre szóló élményért, melynek érvényességi ideje akár 360 nap, szeretted pedig tetszőlegesen választhatja ki a leginkább hozzá illő kurzust.

 

 

 

Francia desszert különlegességek nyomában

Egy tökéletes textúrájú mousse bárkit lenyűgöz. Nevezhetnénk egyszerűen habnak is, de ez a francia különlegesség ennél sokkal több. Elegáns és egyben hétköznapi. Önállóan tálalható de torták alapjául is szolgálhat.

Tanuld meg hogyan készíts mennyei íz kombinációkat! A kurzus során minden lépést elejétől a végéig átjárunk a tökéletes végeredményért és azért, hogy otthon is könnyedén kedvedre alkothass.

 

Mit tartalmaz a részvételi díj?

  • a sütéshez szükséges minden alapanyagot és eszközt
  • korlátlan italfogyasztást
  • az elkészített desszertek receptgyűjteményét, melynek segítségével otthon újra és újra átélheted a sikert
  • szakmai titkokat és házi praktikákat
  • és persze egy jó nagy adag jókedvet


AJÁNDÉK:

  • korlátlan ásványvíz és üdítő fogyasztás a program egész időtartama alatt
  • cukrász sapka
  • elektronikus fotóalbum, mely a rólad készült legjobb pillanatokat örökíti meg


EGYÉB:

  • a program során elkészített desszerteket elviheted magaddal vagy helyben elfogyaszthatod
  • amennyiben szeretnél családtagjaid előtt büszkélkedni és otthon elfogyasztani finomságaidat, kérünk, hozz magaddal dobozt
  • kezdő vagy? Semmi probléma, hiszen ez együtt töltött idő alatt ellátunk a szükséges elméleti alaptudással, melyet rögtön gyakorlatban is bevethetsz!

 

Nehézség 1-5


Mousse készítő workshop: tanulható elegancia

Mousse készítő workshop: tanulható elegancia

A mousse nem egyszerű pohárkrém, sokkal több annál. Ez a francia desszert valóban könnyű, hiszen habkrémnek készítik el. Eredetileg csokoládés változatban készült, de mára többféle módon is ízesíthető. A "mousse au chocolate" az 1800-as években bukkant fel, és azóta is töretlenül halad hódító útján.

A könnyed, csokoládéból és tojásból készült desszertet szentségtörés egyszerű pudinggá lefokozni, a csokoládéhab ugyanis több ennél. Légiesen könnyed, minőségi alapanyagokból készült finomság, olyan, mintha felhőbe harapnánk. Sokan tartanak az elkészítésétől, pedig a titka csupán az igazán minőségi alapanyagokban és a precíz elkészítésben rejlik. A végeredmény elegáns, könnyű, vendégváró desszert. Gazdagíthatjuk tejszínnel, feldobhatjuk fűszerekkel, gyümölccsel, likőrrel, de sós változatban is elkészíthetjük. Te is válhatsz igazi mousse készítő mesterré, sőt, hasznos praktikákat is megtanulhatsz, ha részt veszel mousse készítő workshopunkon!

Jelentkezz, vagy ajándékozd ismerőseidnek ezt az édes lehetőséget, legyél résztvevője mousse készítő workshopunknak!

Miért Éppen A Bonit'Art?

- Széles választékunk révén gluténérzékeny családtagodnak nem kell külön cukrászda után kutatnod

- Bármely eseményre választhatod kompániánkat, örömmel készítjük el  a személyre szabott Bonit’Art desszert asztalodat

- A hétköznap is alkalom az ünneplésre! Válassz a desszert packok közül.

Elérhetőség

Telefon:+36 30 235 4626
Email: info@bonitaart.hu
Weboldal: www.bonitaart.hu

H - 1036
Magyarország,
Budapest,
Pacsirtamező utca 13